OqPoWah.com

Kako pravilno obrvi obrvi?

2011

Oči, ki se štejejo za ogledalo duše, še vedno niso najbolj izrazit del obraza. Izraz daje obrazu obrvi. Na izraz obraza vpliva ne samo na obliko obrvi, gostoto, širino in celo barvo. Moda to kot izrazni del obraza skozi stoletja stalno spreminjajočim -, ki so bili v modi široki košatih obrvi, in imeli svoj čevelj za nohte, so oskubljene, kar nit.

S pomočjo obrvi lahko vidno spremenite obraz oval. Za pravokotno obliko so bolj primerne obrvi s povprečno širino in za osebe, ki imajo obliko srca, so najbolj primerni tanki z rahlim krivuljami. Če je obraz okrogla, obrvi morajo biti ravne, rahlo razčlenjene. Kvadratni in hruškastemu obrazu se bo približala ne preveč ukrivljena debela obrv, ki poteka v tanko podaljšano črto. Obrvi morajo biti naravno ukrivljeni, široko razmaknjeni, rahlo lažji od trepalnic in imajo čisto črto.

Ko so obrvi nepravilno ali preprosto neuporabljeni, pokvarijo celoten vtis. Če ne veste, kako drobovja obrvi ali pa se to ni storjeno, prvič, je bolje, da se obrnejo na kozmetični salon, kjer boste model ni edina oblika, ampak tudi nam povejo, kako naj pravilno barvo obrvi. Sprememba barve obrvi je lahko obstojna barva, ki traja več tednov, lahko pa jih vsak dan barva s črnilom ali svinčnikom. Vsi ne vedo, kako pravilno barvati s svinčnikom. Na pravih mestih morate potegniti majhne crtice vzporedno z rastjo las in krtačite lase. Tako so trakovi zasenčeni in postali skoraj nevidni.

Obliko obrvi je treba stalno prilagajati, po potrebi potegniti, dodatne dlake. Ampak kako pravilno izvleči obrvi? Preden to storite lepe obrvi, za lajšanje boleč postopek tridinga lahko za nekaj minut, da dajo na obrvi, namočeno v vročo vodo in ožeto iz bombažne blazinice za razširjene pore in dlake lažje izvleči. Da bi se izognili oteklina in rdečina po posegu, je treba obdelati obrvi in ​​kožo okoli njih z ledenimi kockami, izdelana iz juhe pomirjujočih zelišč - kamilice, žajbelj, ali pa samo dal vato, namočeno v mrzlo vodo. Poleg učinka zamrzovanja lahko svoje obrvi mazate z anestetikom. Najbolje je, da se pot poteka po kopeli ali prhanju.
Za triding potrebujete veliko ogledalo, da se boste videli z dvema očesoma, pinceto in losjonom za razkuževanje. Izvedite korekcijo v dnevnem svetlobi ali pri dobri svetlobi. Preden pravilno oblečete obrvi, ozdravite kožo okoli njih in pinceto losjon.

Da se lasje ne razbijejo, je nežno okužena s pinceto v samem korenu in ne preveč močno raztegnjena zaradi rasti las, drži kožo s svojo prosto roko. Obrivam so bili simetrični, zato morate nekaj dlač in potegniti obrvi. Za izvlečenje je potrebno spodaj, od notranjega vogala očesa naprej in naprej. Prekrivanje zgornje meje obrvi ni priporočljivo, ker se izraz obraza lahko spremeni. Dolge dlake lahko odrežete z majhnimi škarjami, vendar obriti bradavice nemogoče je, ker dlake, hitro rastoče, postanejo trdne.

Zdaj vemo, kako pravilno izvlečemo obrvi. Toda kako narediti lepe obrvi - za to obstajajo nekatera pravila in vzorci.

Klasično obliko obrvi se določi z uporabo treh vrstic, ki jih je treba na obrazu potegniti za določitev začetka in konca obrvi ter določitev točke največjega upogibanja. Prva linija povezuje krilo nosu in notranji kot očesa in se podaljša do obrvi, ki določa njen začetek. Dlake, ki segajo prek črte proti mostu nosu, se odstranijo. Druga linija povezuje krilo nosu in zunanji kot očesa. Na točki križanja z obrv je točka, ki določa njen konec. Odstranjene so tudi vse dlake, ki presegajo točko. Če vaša obrvica ne doseže te točke, jo bo treba dokončati s ličenjem. Tretja črta poteka od krila nosu skozi iris, ki gleda naravnost v oči. Na točki križišča je kraj največjega upogibanja. Po upogibanju obrv postane tanjša.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný