OqPoWah.com

Šablon za obrve: prednosti in slabosti

črtasto šablono

Kateri ljudje niso pripravljeni, da bi bili videti še bolj privlačni. Trupi, rdečilo, temelj, podplat za oči in ustnice so daleč od popolnega seznama kozmetike, ki jo ima vsaka ženska. Vendar pa vse ženske ne vedo, kako pravilno uporabljati kozmetiko. To je za njih in izumiti različne naprave, ki olajšajo življenje. Torej so se rodili samolepilni šminke, senčne obloge in šablon obraza obrvi. Slednje bomo razpravljali v tem članku.

Kaj je šablon za obrvi? Na voljo je v dveh oblikah: kot plastične figure (z vodilnim nosu in vodiloma nad očmi z režami v obliki obrvi) ali ravne plastične matrice. Najpogostejša uporaba je ravna, saj se običajno prodajajo v kompletu, sestavljenem iz 4-6 različnih možnosti. Od teh je izbran eden, ki najbolj ustreza tipu obraza in naravnemu upogibanju obrvi.

črtasto šablonoKako uporabljati šablono za obrvi? Postopek je precej preprost: prave obrvi, na vrhu nanosimo šablono in senco. Po tem, tiste lase, ki so ostali nepobarvani, morate odstraniti, in obrvi - v glavnik.
Koliko stane šablon za obrvi? To vprašanje je enostavno odgovoriti: množinska matrica stane približno 1,5 USD (en obrazec), komplet štirih ravnih šablonov - 300-350 rubljev. Pogosto komplet vsebuje posebno krtačo, glavnik in več odtenkov različnih odtenkov. Vendar pa lahko storite sami in si ustvarite lastno šablono: natisnite sliko želene oblike, jo prenesite v trdo plastiko in izrežite luknjo. Če se ne želite truditi s izpisom, preprosto pritrdite prozorno plastiko na monitor in obkrožite sliko.tiskanje šablonskega traku

Zdaj pa govorimo o prednostih tega izuma. Najprej so to lepe in dobro urejene obrvi v nekaj minutah. Veliko izbiro si lahko zapomniš - šablon za obrvi se lahko izbere za vse vrste obraza in pod kakšnim videzom. Imate tudi možnost eksperimentiranja: lahko igrate malo z obliko, debelino in krivino obrvi. Seveda se taki poskusi ne izvedejo v nekaj minutah - po vsaki možnosti je treba čakati, dokler se obrvi ne vrnejo v svoj naravni videz. Vendar lahko le ta metoda najde idealno možnost.

Zdaj dodajte majhno žlico katrana. Zelo težko je najti šablono za obrvi, ki bi ustrezala določeni ženi. Konec koncev, oblika in naravna krivulja obrvi na vse drugače: če boste poskušali oblikovati obrvi, ki odstopajo od naravnih razmer, oseba, ki bo videti nenaravno in karikatura. Zato, če v začetku nimate spektakularnega "preloma", nima smisla, da bi to naredili s šablono. Druga niansa: obrvi pri ljudeh so asimetrične, v nekaterih pa bolj izrazite. Vizualno je to nevidno, vendar ne boste mogli narediti obrvi z eno šablono.

Skratka, lahko rečemo, da je obrvi za obrvi uporaben izum, vendar ni vredno, da se zanese le na to. Namesto tega se lahko svetuje novincem, ki še nimajo roke ali so našli svojo idealno možnost.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný