OqPoWah.com

Kako so torte pekli doma?

Pečenje peciva doma ni zamudno. Poleg tega je sladica, pripravljena samostojno, vedno izčrpana in bolj uporabna od tistega, kar se prodaja v trgovini.pečenje torte doma

Danes vam predstavljamo dve različni možnosti za pripravo domačih dobrot. Kateri izbrati je odvisno od vas.

Domače pečenje torte: recept s fotografijo

Preden začnete pripravljati to dobrote, morate razumeti, kakšno torto želite dobiti. Za pripravo čokoladnega deserta potrebujemo:

 • soda in kisli jabolčni kis frac12- žlička za desert;
 • jajca piščanca - 4 velika kosov;
 • lahka moka - polno steklo;
 • sladkorno belo - polno steklo;
 • kakav - 30 g;
 • čokoladna plošča temno - 90 g;
 • kondenzirano mleko - banka (za smetano);
 • olje dobro kremasto - 170 g (za smetano).

Mesem testo

Pečenje peciva doma je dobro opravljeno s pečico. Toda preden se testo toplotno obdeluje, ga je treba pravilno zamenjati. Za to je potrebno jajčne rumenjake zmešati s sladkorjem in jih temeljito utrljati. Naslednji je potreben beleži belce v močni peni in jo dajte v predhodno pripravljeno sladko maso. Po tem je treba kakavu dodati osnovo, gašenje sode in lahka moka. Zato ne smete dobiti zelo debelega testa temno rjave barve.pečenje domačega peciva s fotografijo

Pecemo torte

Pečenje peciva doma je precej hitro. Da bi to naredili, je treba podlago vliti v okroglo, oljano obliko in jo nato postaviti v pečico. Kuhajte pecivo pri temperaturi 204 stopinj, najbolje za celo uro. Končno je treba čokoladni piškoti odstraniti in popolnoma ohladiti. V prihodnosti ga je treba razdeliti na tri grobo enake debeline.

Izdelava kreme

Zdaj veste, kako pecati doma. Po pripravi peciva morate začeti ustvarjati polnjenje. Če želite to narediti, je treba dobro maslo maslo in ga nato dodati evaporirano mleko. Zaradi dolgega in hitrega mešanja bi morali dobiti čudovito in okusno smetano.

Formiranje sladice

Pečene domače pecivo (recept s fotografijo sladice, predstavljen v tem članku) je mogoče izdelati z uporabo različnih izdelkov. Če nimate časa za dolgotrajno pripravo sladice, potem ponujamo, da kupimo standardne sestavine, ki so bile opisane zgoraj.

Ko so piškoti in krema pripravljeni, morate začeti oblikovati domačo nego. Da bi to naredili, je treba vse pecivo zmešati s smetano kondenzirano maso in jo položiti na posodo za torto. Nato končnega sladico je treba vliti z glazuro, ki jo pripravi vžigalna temna čokolada.kako pečemo torte doma
Pred servisiranjem priporočamo, da se v hladilniku hranijo za približno 5 ur.

Domači kruh naredimo doma (korak za korakom)

Da bi pripravili to sladico, bomo potrebovali:

 • soda in kisli jabolčni kis frac12- žlička za desert;
 • jajca kokoši - 3 veliki kosi;
 • moka moke - 2 skodelice;
 • sladkorno belo - polno steklo;
 • kisla smetana za test 20% - 150 g;
 • kondenzirano mleko;
 • kisla smetana 30% - 300 g (za smetano);
 • sladkor v prahu - 170 g (za smetano).

Kuhamo testo in pečemo torto

Kateri so recepti za domačo pečenje? Torte so najbolj priljubljene sladice, ki jih gospodinje postajajo bolj pogosto kot drugi sladkariji. Pred pripravo takšnega zdravljenja je potrebno jajčne rumenjake zmešati s sladkorjem, kislo smetano in kondenziranim mlekom. Poleg njih morate dodati še whipped beljakovine, gašeno sode in lahke moke. Ko mešate sestavine, dobite zelo viskozno testo. Vnesti ga je treba v okroglo mazalno posodo in poslati v pečico. Peko mehkega in občutljivega piškotov se priporoča 65 minut. Po tem je treba odstraniti, ohladiti in razrezati na tri kolače.

Kuhanje polnjenje

Kako pecati doma? Če želite to narediti, morate strogo upoštevati vse zahteve recepta. Po pripravi peciva morate začeti pripravljati polnjenje. Da bi to naredili, moraš premočiti debelo kislo smetano z mešalnikom in na njej postopoma nalijte sladkorni prah. Zato morate imeti zelo bujno in zračno polnjenje.recepti domače torte torte

Kako pravilno oblikovati mlečno torto doma?

Sedaj imate idejo o tem, kako pecite doma. Po pripravi kisle smetane je potrebno nadaljevati s tvorbo sladic. Če želite to narediti, je treba eno od treh pogačo postaviti na torto in ga obilno mastiti s sladkim polnjenjem. Nadalje je potrebno pokriti z drugim piškotkom in spet pripraviti kislo smetano.

Po tem, ko so vse pecivo na tartarju, jih je treba na vse strani obložiti s polnjenjem mleka in prekriti s smetano, ki se prodaja v vseh trgovinah. Po želji lahko končno sladico okrasimo z rezanimi svežimi jagodami in sadjem (jagode, robide, breskve, nektarine, grozdje itd.).

Vročanje gostom z okusnim domačim sladicam

Ko ste pripravili torto s kislo smetano, jo postavite v hladilnik in držite tam približno 6 ur. V tem času piškoti popolnoma nasičena s smetano, postane sočno in mehko. Ponudite domače dobrote s skodelico čaja.torto doma

Povzemimo rezultate

Doma lahko kuhate torto doma ne samo na podlagi bujnega in mehkega piškota, ampak tudi z uporabo peska ali medenih peciva. V vsakem primeru bo taka poslastica zelo okusna in občutljiva. Navsezadnje je le iz naravnih izdelkov in z veliko ljubeznijo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný