OqPoWah.com

Lepa obrvi za okrogel obraz

Vsi sanjamo o ekspresivni svetlobi, kot so zvezde televizijskega zaslona. Ustvarjalci so prepričani, da so obrvi pomemben del obraza in kako to storiti oblike obrvi, veliko je odvisno. Za okrogel obraz, lepe ali bolje desne obrvi tvorijo 30 odstotkov celotnega ličila. Ustvarjena je pravilna oblika, majhen sijaj za ustnice in dnevna spektakularna podoba. Da bi se prepričali, poskusite ličila za obraz z uporabo naslednjih nasvetov.

Osnovna pravila za korekcijo obrvi

Glavni trend danes je naravnost in naravnost. Zato ne bi smeli storiti veliko Iztrebi svoje obrve za okrogel obraz. Najbolje je, da se držite obstoječe oblike, čeprav bi morali še vedno slediti nekateri popravki.

Najprej določimo vrstico začetka obrvi. Za to naredimo namišljeno črto od konca nosnega krila navzgor. Vse dlake, ki so bližje mostu nosu, je treba odstraniti. Ta vrstica je začetek obrvi.

Sedaj določite lokacijo krivine ali loka obrvi. Narišite črto iste namišljene črte skozi krilo nosu in konec učenca. Če se črta preseli z obrvmi, se bo lok premaknil.

Nato povlecite ravno črto skozi krilo nosu in črto konca očesa. Presečišče - konec oblike obrvi za okroglo obraz. Te tri glavne točke: začetek, lok in zaključek pomagata ustvariti idealno obliko.

Kako postaviti obrvi na obraz

Profesionalni make-up umetniki imajo izraz "obrvati obrvi na obrazu", to je, ne samo za oblikovanje, ampak tudi za upoštevanje značilnosti celotnega obraza.
S starostjo se poveča dolžina dlak na obrvi, zaradi česar so obrazne lastnosti bolj grobe. Včasih samo dolžina dlačic ni enaka. Če želite odpraviti takšno pomanjkanje, lase očistite v smeri navzgor do čela in previdno odrežite najbolj izstopajoče dlake.

Prav tako je potrebno popraviti lok loka obrvi. Za okroglo osebo pripravite vizualno črto skozi začetek črte vsake obrvi. Konec in začetek obrvi mora biti na tej ravni. Vidno povečuje oči in ustvarja dvižni učinek. Druga možnost je možna, ko je konec nekoliko višji. V vsakem primeru pa konec ne sme biti pod to vrstico. Če je črta obrvi nižja, potem bo izgledal žalosten, zgornji prevrne veke. Tako se bo obraz zdel dolgočasen, razočaran in utrujen.

Mnoga dekleta mislita, da če boste dvignili obrvi, se bodo vaše oči bolj odprle. V praksi se dogaja nasprotno, pogosto zaradi močnega dvigovanja izraza obrvi se lahko postane neumno. Ko se za okroglo obliko naredijo zelo visoki obrvi, se prostor pod-groove poveča. Zaradi tega, z najmanjšim previsom zgornje veke, se učinek previsnosti povečuje. In oči se namesto odpiranja zmanjšajo.

Druga značilnost je povezana z izrazi obraza. Z zaprtimi očmi je mimikrija ena, druga pa odprta. Zato je najbolje, da pripravite novo obliko, preden lahko obrišete obrvi. Ko lažemo, so vse mišice na obrazu sproščene in nihče ni preklical gravitacije, zato ne popravljajte ležeče oblike.

Kako pravilno narediti ličila obrvi

Za ličenje je najbolje kupiti tassel z beveled koncem, gel in sence v tonu z barvo obrvi. Če imate zelo lahke obrvi, je najbolje, da jih barvate v profesionalnem kozmetičnem salonu.

Zdaj začnemo risati. Prvič, narišite črto s koničastim koncem. Če želite izraziti odločnost, rahlo poudarite obrvi, naredimo težje. Za romantično podobo, nasprotno, morajo biti vse črte gladke in gladke. Zdaj s čopičem, svetlobni udarci vzdolž smeri rasti obrvi so senčeni in senčeni.

Nato čopiči za lase brisajo enega proti ena. Gel je prav tako zelo primeren, ko obrvi rastejo v različnih smereh, od koder se zdi, da se obris strga in obraz izgleda nevtralen. Pritrditev dlak, lahko takoj dosežete čeden in dobro urejen videz. Tako lepo je narediti čudovit make-up, samo s pravilno oblikovanjem obrvi za okrogel obraz.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný