OqPoWah.com

Kako obrezati obrvi doma?

Obrvi igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju slike. Ne morejo samo okrasiti obraza osebe, temveč tudi dramatično spremeniti videz. Spoji na mostu nosu niso zelo lepi in lahko pokvarijo videz katere koli, celo najbolj rafinirane osebe! Poleg tega lahko zaraščene obrvi doda nekaj let, ki jih absolutno ne potrebujete. Zato morate posvetiti dovolj časa, da skrbite zanje. Poleg obarvanosti in oskrbe, je frizura obrv sočasno urejena in urejena. Potem bo vaša slika videti popolna. Kako obrezati obrvi in ​​jim dati pravo obliko? Poskusimo skupaj ugotoviti.

kako obrezati obrviKako zmanjšati obrvi in ​​kakšna orodja so potrebna za to?

- Najprej boste potrebovali majhne škarje za nohte. Najbolje je, da uporabljamo ravne, ker je orodje z zavihanimi nasveti neprimerno za uporabo, pri uporabi ravnih škarij pa lahko čelo daje simetrično obliko;

- temne sence;

- svinčnik za obrvi, približen senci v naravno barvo;

zmanjšati svoje obrve

- poseben vosek;

- tanke pincete.

Kako obrezati obrvi - korak za korakom navodila
1. Da jih pravilno in natančno izrežete, ne potrebujete nobenega posebnega znanja ali spretnosti. Glavna stvar je, da se spomnite osnovnega pravila: najprej previdno! Konec koncev, ena napačna kap - in se lahko poslovite od lepih obrvi. Prvi korak je določiti, kateri del področja želite odstraniti odvečne ali predolge dlake. Treba je opozoriti, da mora biti "delovni" prostor dovolj osvetljen. Najbolj priporočljivo je, da bi robove obrezali na dnevni svetlobi, potem boste lahko videli vse pomanjkljivosti.

2. Sedaj morate takoj nadaljevati z oblikovanjem obrvi. Izberite obliko, ki je idealna za vaš obraz. Ne naredite obrvi preozke ali preveč široke. Njihova črta naj bi se začela bližje notranjemu kotu očesa in končala nad zelo skrajno točko keke.

obris obrvi

3. Ko so obrvi obrabljene in jim je dana potrebna oblika, je čas, da odidemo na frizuro. Očistite dlake v smeri od zgoraj navzdol s posebno krtačo. Izrežite štrleče in dolge dlake. Mačite jih malo, nato jih spet razrežite in jih razrežite. Glavna stvar - ne hitite in ne pretiravajte. Naredite isto z drugo obrvjo.

4. Zdaj pa naredite enake manipulacije, vendar samo dlake navijte navzgor.

5. Zdaj lahko nadaljujete do zadnje faze - niansiranje. Če želite barvati manjkajoče dlake, je lahko najpogostejši svinčnik in jih naredite bolj izrazitega, je dovolj, da jim damo majhno število senc, ki ustrezajo vašim obrvam. Širite vosek nad dlakami za njihovo rast in krepitev.

Nekaj ​​besed v zaključku

Zdaj veš, kako si razrezati obrvi, jim dati želeno obliko in še lep in urejen videz. Po podrobnih korakih, opisanih v tem priročniku, boste z lastnimi rokami ustvarili svoje obrvi brez uporabe strokovnjakov!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný