OqPoWah.com

Kako pravilno obrišete obrvi

Obrvi imajo neverjetno sposobnost, da obraz postane bolj izrazit. Verjamemo, da dekle, katere obrvi niso samo dobro urejene, ampak se tudi prilega obliki obraza, daje pozitivnim vtisom na tiste okoli nje. Zdi se, da je precej bolj urejena, ženstvena in neodvisna.

Oblika obrvi

Če ne veste, kako obleči obrvi pravilno in s tem, kar na splošno, začeti z iskanjem idealne oblike. V bistvu je mogoče obrvi razdeliti na te vrste:

  • Neposreden;
  • Zakrivljen;
  • okrogla;
  • zdrobljen.

Najpogosteje se lahko vidijo zvezde prve velikosti le zadnja možnost.

Za danes je težko najti deklico, ki ne bi iztisnila in obarvala njenih obrvi. In to je razumljivo. Konec koncev, obstaja preprosto veliko število vseh vrst orodij, ki pomagajo narediti precej neprijeten postopek za skubljenje brez bolečin. Zdaj se boste naučili, kako pravilno obrišete obrvi, ne da bi se zatekli k storitvam mojstra kozmetike.

Sami smo oblekli obrvi

Za pravilno izvedbo postopka in na koncu z lepimi in urejenih obrvi, zaloge na teh postavkah: bel svinčnik, posebno ščetko za obrvi (Izprani lahko krtačo iz starih trupov), pincete in odtenki rjave.
Ne tako daleč v Ameriki in Evropi je začela prodajati čudovito novost - poseben aplikator ali predlogo za krpanje obrvi. Po videzu je podobna navadni plastični plošči, katere sredina je izrezana v obliki čela. Običajno je v kompletu več predlog, ki imajo različne oblike.

Če boste našli takšno uporabo. Verjemite mi, s to predlogo, vprašanje, kako pravilno obrabljati obrvi, vam ne bo več motilo.

Preden začnete nabirati obrvi, razmastite kožo in razkužite orodja. Če ne veste, kako se znebite obrvi "hiša", sledite našim nasvetom.

Kako pravilno obrišete obrvi

Postopek krpanje obrvi sestavlja več stopenj:

  1. Narišite mejo začetka in konca obrvi s svojim belim svinčnikom. Vzemi to v svoje roke, zdaj ga navpično pritrdi na krilo nosu. Ta točka, ki je presečišče svinčnika in obrvi, bo začetek. Zdaj pa, kje naj se konča obrvi. Pritrdite svinčnik na krilo nosu, kot je bil v prejšnjem primeru, le sedaj se mora drugi konec dotikati zunanjega kota očesa. Kjer je svinčnik povezan z obrvmi in bo končal.
  2. Pri izbiri pincete se ustavite pri tisti, ki ima ravne, zožene robove. Prav tako lahko kupite specializirane avtomatske pincete, vendar pa stanejo samo za večje vrednosti. Ne pozabite na higieno! Te pincete, ki jih morate zgubiti obrvi, nič drugega. Pred in po uporabi ga morate razkužiti.
  3. Sedaj si umijte roke in vzemite ličilo. Kožo okoli obrvi je treba izbrisati z brezalkoholnim tonikom. S posebno krtačo očiščite obrvi tako, da so vse dlake usmerjene navzgor.
  4. Če tweeze obrvi je zelo boleče, lahko postavite malo otrple: pritrdite na kocke obrvi ledu ali vato, namočeno v toplo vodo. Obe metodi sta primerna za odstranjevanje občutljivosti kože in vse bolečine pri krpanju.
  5. Dvignite pincete in začnite krpanje. Samo naredite to enega po enega, poskušajte ga zgrabiti čim bližje korenu. Z drugo roko malo raztegnite kožo in močno povlecite lase v smeri njene rasti. Najbolje je, da izvlečete obrvi, gledate v povečevalno ogledalo. Torej tudi najbolj subtilne in neopazne dlake lahko brez težav odstranimo.

Kozmetologi z dolgoletnimi izkušnjami svetujejo, kako pravilno izvleči obrvi: to storite le od spodaj in v nobenem primeru od zgoraj. Izvlecite le en las. To je veliko manj travmatično.

Poleg tega, če boste takoj izgubili nekaj dlačic, lahko uničite celotno stvar - idealno obliko obrvi se lahko izkrivlja.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný