OqPoWah.com

Ustvarite popolne obrvi

Med umetniki za ličenje je običajno, da pokličejo obrvi vrata v obraz. Res je, težko je preceniti vlogo obrvi. Vidno lahko naredijo obraz drugačne oblike, prikazujejo kakršen koli izraz na njem, postanejo odličen zaključni hod na sliki ali pa preprosto izničijo vsa prizadevanja za njegovo ustvarjanje. Če želite ustvariti popolne obrvi, morate izbrati pravo obliko, prilagoditi in ohraniti rezultat. In to je zelo pomembno delo.

Kako pravilno oblikovati obrvi

Preden vzamete pinceto in začnete popravljati, morate vedeti, katere glavne vrste so lahko, in kakšne vrste je primerno za vas. Obrice so razdeljene na vrste v tri glavne kategorije: odvisno od gostote, oblike in položaja osi.

Odvisno od položaja osi se običajno delijo na padanje, vodoravno in naraščajoče. Horizontalne obrvi omogočajo, da je obraz vidno širši, zato se bodo približali tistim, pri katerih je v zgornjem delu ozek ali razširjen. Ascendenti naredijo obraz vizualno bolj podolgovati, kar ji daje živahnost in nesrečo. Padajoče obrvi so tudi sposobne za podaljšanje obraza, a tudi to je nekako žalostno.

Odvisno od debeline in velikosti obrvi je običajno razdeliti na tanke, široke, navojne in kondenzirane. Z velikimi obraznimi značilnostmi je široko videti odlično, zato jih ne smemo močno zmanjšati, saj lahko to škoduje naravni harmoniji. Obnovitev po iztrebljanju takih obrvi bo zelo problematična, saj bodo oskubljene dlake naključno rastejo. Obrvi in ​​niti so v redu samo pri lastnikih majhnih obrazne lastnosti. Če je obrvi so rasle skupaj na mostu nosu, obraz postane krmni izraz in izgleda zelo neurejen. V zvezi s tem je treba odstraniti vse nepotrebne dlake. To je edini način za popolno obrvi.

Razdelite jih v obliki. Tukaj lahko izberete gladke obrvi in ​​z bradavico. Universal so gladke oblike obrisov, ker ne spreminjajo obraza. Brez obraznih sprememb na obrazu in ne povzroči odmora, vendar pa daje nekakšen pomlajevalni učinek in rahlo igrivo razpoloženje.
Kako pravilno obrvi

Do popravka lahko nadaljujete le, če ste določili obliko, gostoto, položaj glede na os. Najprej se morate obleči s pinceto in široko ogledalo. Ustvarjanje popolnih obrvi je najboljše pri dnevnem svetlobi, samo zato, da dobite dober rezultat. Če odstranite dlake, ki vas skrbijo za bolečino, potem pred začetkom korekcije očiščite obrvi s smetano, tako da se bo koža mehčala in proces postal manj neprijeten. Ta postopek je zelo preprost, vendar obstaja nekaj pravil. Lasje je treba povleči eno naenkrat, jih nežno priviti s pinceto, ne potrebujete več hkrati. Potrebno je občasno odmakniti nekaj oddaljenosti od ogledala, kar vam bo omogočilo ovrednotiti rezultat dela in ugotoviti potrebo po nadaljnjem popravku.

Idealne obrvi in ​​skrb za njih

Pod skrbnostjo razumemo vzdrževanje prejetega obrazca s pomočjo rednega popravljanja. Vsak dan moraš biti pozoren na obrvi: odstranite dlake, ki so iztisnjene iz glavne slike, česane in hranjene z gelom. Za njihovo dekoracijo uporabljate svinčnik ali suhe sence, ki se ujemajo s tonom vaših las. Senčila je treba nanesti s čopičem za obrvi, enakomerno porazdeljene vzdolž celotne dolžine. Če uporabljate svinčnik, potem morate narediti kratke kapi, ki posnemajo dlake.

Če so vaše obrvi oblikovane pravilno, potem lahko ustvarite harmonično dokončano sliko, zato ne bodite leni za to. Postopek skrbi za njih je treba vpisati v vsakodnevni ritual za vodenje lepote.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný