OqPoWah.com

Vrste obrvi. Izberite pravi obrvi

Če želite ustvariti in vzdrževati popoln videz, morate biti pozorni ne le na najbolj vidnih stvareh - prirezovanju, barvi las, koži, pa tudi majhnih podrobnostih - ustnicah in obrvah. Mnoga dekleta in ženske verjamejo, da se obrvi ne dotikajo, rastejo in dobro. Pojasnjuje njegov malomaren odnos do njih, bi mnogi trdijo, da je modni obrvi vedno naravno obliko, s čimer se v nasprotju - da, obrvi je fizična oblika, vendar ne deluje. Obrvi so oči - ogledalo duše, saj njihove mobilnosti, izražamo različne občutke: resnost, presenečenje, strah, jezo. senčenje obrviPravilna oblika se lahko vizualno spremeni razmerja obraza,

zaradi česar je tanjši, rdeč, ovalni. Če želite obvladati to nalogo, je treba ugotoviti, katere vrste obrvi so. Obstaja 5 glavnih tipov.

Obrisi so zaobljeni

Zelo ženstvene obrvi, ki dajejo videz in obraz kot celota mehkobo. Lastnik tega obrazca že več let Mariah Carey. Na obrazu dajo ovalne okroglosti, ki mehčajo ostre lastnosti, kot je akutni brado. To oblike obrvi ne ustrezajo debelim dekletom, ampak bo videti odlično na ovalnem in podolgovatem obrazu.

Broken obrvi

Catherine Zeta-Jones daje prednost temu obrazcu. Izgleda zelo izrazit in opozarja na vrh obraza. Broken obrvi so odličen način, da izgledajo mlajši. Prava obrvi, katerih fotografije so spodaj, so idealna možnost za okrogel in diamantno oblikovan obraz, ker vidno visijo njegovo širino.

Obrvi

To so modne obrvi v vsakem trenutku, zato so postali klasična različica. Najbolje je, da jih je latinskoameriška pevka Beyonce. vrste obrvi fotografijoSo podobni prelomljenim obrvam, vendar imajo bolj gladko krivino, ki vam omogoča, da videz daje ženskost in mehkobo. Če so loki visoki, oči odpirajo in poudarijo druge obrazne lastnosti. Takšne obrvi so primerne za vse vrste. Če obstaja dvom, da nekatere vrste obrvi morda niso primerne, lahko varno izberete obok.

Zakrivljene obrvi

Halle Berry je živahna lastnica te oblike, zaradi česar je učinkovita in izredna osebnost. In vse to zahvaljujoč čudovitemu obrvi obrvi. Je ukrivljena in ne druga vrsta obrvi, ki govori o zaupanju in profesionalnosti svojih nosilcev. Njihovi cilji so praviloma usmerjeni v ličnice, ki pomagajo prikazati vse sorazmerne prednosti kvadratnih in ovalni obraz.

Ravni obrvi

Najbolj zahtevna v oskrbi, saj takoj izstopajo na obrazu. Ta obrazec izbere Natalie Portman. Na modnih revijah, izdelovalci ličila risajo modele različnih vrst obrvi, fotografije, ki jih lahko vidimo v vseh sijajnih revijah, a jih posebej ljubijo neposredni. Glede na to, kako se nahajajo - vodoravno ali pod kotom - je lahko obraz resen, jezen ali nedolžen. Ta oblika obrvi ustreza dekletom z iztegnjenim ovalnim obrazom, saj jih vidno zmanjšajo.

Samoregulacija obrvi

Vse vrste obrvi potrebujejo skrb in pravočasno popravo. Obstaja precej preprosta tehnika za pravilno oblikovanje te podrobnosti na obrazu, ki vam omogoča oblikovanje idealnih linij in razmerij. Sestavljen je iz 5 postavk.desno obrvi fotografijo1. Za določitev začetne točke obrvi morate vzeti svinčnik in ga pritrditi na sredino krila nosu. Naredite to tako, da svinčnik prehaja skozi notranji kot očesa in seka z obstoječo obrvi. Točka križišča je pravi začetek rasti obrvi. Vse dlake na mostu nosu do te točke je treba odstraniti.
2. Zdaj je treba najti osrednjo točko, najvišjo točko, nato pa mesto krivine obrvi. Zaradi tega je svinčnik nameščen tako, da poteka vzdolž tangente do zunanjega roba učenca in skozi središče krila nosu.

3. Tretji korak je najti konec. Če želite to narediti, s svinčnikom priključite osrednjo točko na krilo nosu, zunanji kot očesa in obstoječo obrvi. Vse, kar odraste, je treba skrbno sleči.vrste obrvi4. Če želite preveriti, ali so izračuni pravilni, morate karadašu pritrditi na sredino obrvi in ​​preveriti, kako se nahajajo začetne in končne točke. Če so na isti ravni, potem je vse v redu.

5. Razdalja med obrvi ne sme presegati dveh prstov.

Tattoo obrvi

Če obstaja nezadovoljstvo glede oblike in debeline obrvi in ​​ni želje, da bi jih vsak dan obarvali s svinčnikom ali sencami, lahko uporabite postopek trajnega ličila: tatoo obrvi. To storitev opravlja kvalificirani mojster v lepotnem salonu in ima dve tehniki: senčenje las in obrvi. Prva metoda temelji na risanju vsakega lase posebej in zahteva zelo visoko znanje. Ta metoda je popolnoma upravičena, če so obrvi naravno redke. Mojster bo lahko razširil, podaljšal obrvi in ​​izgledal bo povsem naravno. Glavna stvar je, da pravilno izberete dolžino, debelino in barvo las.
modne obrvi

Perje obrvi spominja na ličila, ki jo izvajajo sence. Celotna obrv je obarvana s čisto barvo. Pogosta težava s to metodo je napačna barva uporabljenega pigmenta, zaradi česar se obrvi lahko pretemne ali s časom postane zelena ali ugriz. Tehnika perja je primerna za lastnike debelih, enakomerno rastočih, vendar lahkih obrvi.

Želite kardinalno spremeniti obliko ali barvo obrvi, ne zaupajte samo svojemu okusu, ampak bolje je, da se obrnete na strokovnjaka. On bo hitro in jasno pokazati, kako bo to bolje za vas.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný