OqPoWah.com

Oblika obrvi je lahko drugačna, vendar mora vedno ostati lepa

2011

Presenetljivo je, da modni trendi pogosto pazijo na najbolj nepomembne na prvi pogled podrobnosti. Na primer, za kakšne vrste obrvi je treba te sezone nositi. Seveda ne slepo sledite modi - to je neumno in včasih smešno, toda vse, kar je treba obrav navati obrvi, od časa do časa moraš narediti videz brezhiben do zadnje podrobnosti.

Ta predstavnica poštenega spola, ki je vsaj enkrat, sam ali v salonu popravil obliko obrvi, ve, kakšen boleči postopek. Za tiste, ki želijo vedeti, kako brcati svoje obrve brez bolečin (vsaj in minimalne bolečine), vam svetujemo, da uporabite emolijent, na primer smetano ali olje. Poleg tega je za zmanjšanje nelagodja potrebno, da kožo pritrdite z eno roko, druga pa previdno opremljena s pinceto.

Ne smemo pozabiti, da takega postopka ni potrebno izvesti, če ne nameravate ohraniti obrazca v prihodnosti. Dejstvo je, da se oblika obrvi po iztrebljanju nepreklicno spremeni in da se neprestano neprestano spremlja. V primeru, da se radikalne spremembe gostote ali upogibanja obrvi ne bodo izvajale, je najbolje, da uporabite mehki konturni svinčnik, ki bo pomagal odpraviti manjše pomanjkljivosti in nekoliko popraviti obliko. Zelo pomembno je, da se naribi obrvi, naraven, v smeri rasti las z majhnimi kapi. In v nobenem primeru se dlake ne morejo obriti - rastejo, postanejo boleče in neupravičene, ki se držijo v vseh smereh.

Da bi čim bolj zmanjšali poškodbe kože pinceta in ne tako močno poškodovali, je treba dlake odstraniti v smeri rasti las, od nosu. Mnogi mladi dame zanimajo: ali je mogoče Iztrebi svoje obrve vrh? Znani stilisti in kozmetologi nedvoumno izjavljajo - ne, nemogoče. Dlake morajo biti nujno odstranjene z spodnje strani obrvi. Na splošno je treba opozoriti, da je v nasprotju z obliko, moda gostota spreminja s whimsicality vetrovno lepoto, in "sable" obrvi danes se nadomesti z elegantno jutri tanka nit ponavlja svoje mesto v arzenal fashionistas. Torej, če vam je narava nagradila obrte, ne bodite hitrejši in jih uničite.
Vendar pa tisti, ki so bili prikrajšani za to lepoto, se ne razburjajo. Lepa in izvirna oblika obrvi se lahko znova, in v tem primeru, ko se uporablja kot stalno, kot tudi druge, manj stroge kozmetični izdelki izboljšati. Radikalna rešitev je pogosto tetoviranje - roke dobrega gospodarja bodo hitro vodile tanke obrvi v redu, v katerem bodo ostali že več tednov. Če se ne morete odločiti za take skrajne ukrepe, kot tatu, madeži ali razbarvanje polne obrvi, lahko uporabite posebne svinčniki, ki bodo spremenili naravno barvo las, ali vizualno povečajo njihovo gostoto.

Vendar pa skupaj z vsemi temi metodami ne pozabite na tradicionalne pincete in pincete. Za resnične strokovnjake je to preprosto orodje dovolj - in popolna oblika obrvi se ustvari v nekaj minutah. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov, kako to doseči, in ne delati neumnih napak - odstraniti dlake le na dnu obrvi, ne pustite gosto območja na notranjih robovih, da se ne daje vtis tesno osazhennyh oči in ne tweeze obrvi preveč tanke, da se vračajo mode Gostota te ni ujela.

In, seveda, tega ne pozabite lepa oblika obrvi ne more biti brez skrbi - čiščenje prašnih delcev, pravočasno obrezovanje in niansiranje, kadar je to potrebno.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný