OqPoWah.com

Najnovejši zrakoplovi v Rusiji, vojaški in civilni

najnovejša letala v RusijiRuska federacija, tako kot druge države, ki so se pojavile na post-sovjetskem prostoru, je v začetku in sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja doživela hude čase. Industrija, brez navadnih trgih, drsenje. Mnoge izdelke se ustavijo, vključno z najnaprednejšimi.

Letalska industrija je bila vedno ponos naše države. Ni bila prihranjena z dodeljenimi sredstvi, njeni izdelki (civilni in vojaški) pa so bili oranje nebo vseh kontinentov. V razmerah skoraj popolnega kolapsa zadružnih vezi se lahko šteje za čudež, da šola za gradnjo letal ni izgubljena.

Vse industrializirane države ne morejo privoščiti proizvodnje letal. Na primer, v Nemčiji, ki proizvaja veliko modelov opreme, se šteje, da je najboljši na svetu, letala še ne gradi, vendar do pred kratkim (zgodovinsko gledano), med drugo svetovno vojno, "Messerschmitt" in "Henkel", so bili precej na ravni. Šola je izgubljena ...

nova vojaška letala Rusije

Kljub visokim zmogljivostim sovjetskega značaja letala, njegov potencial se postopoma zmanjšuje, postane zastarelo. Najnovejši zrakoplovi v Rusiji bodo kmalu zamenjani. Prvič, to velja za vojaška vozila, katerih flota bo v naslednjih dveh do treh letih posodobljena.

Lokalni konflikti pri njihovem reševanju sile zahtevajo posebna orodja. Eden od njih je letalsko letalstvo, ki je namenjeno podpori kopenskih sil in povzroča izjemno natančne udarce proti komunikacijskim vozliščem, sedežu, infrastrukturi in prevoznim potekom verjetnega sovražnika. Novi ruski vojaško letalo Su-34 in MiG-31, ki so v resnici, ki temelji na zrak kompleksi šok in nadgradili Su-24M, ki lahko delujejo štiriindvajset ur na dan, da je sposoben izpolniti bojne misije glede grožnjami letala sovražnik borec.
nov civilni zrakoplov v Rusiji

Najnovejši zrakoplovi Rusije pete generacije se razlikujejo od svojih predhodnikov, poleg izboljšanih manevrskih in dinamičnih značilnosti pa manj opazni za sisteme opozarjanja. Težko je zaznati in jih zato potegniti. Ta kakovost se doseže z uporabo v mnogih pogledih edinstvenih tehnologij elektronskega zatiranja radarja. Za zmanjšanje odbojnosti površin se uporabljajo tudi posebni premazi.

Dolgoročno letalstvo ni ostalo brez pozornosti. Tradicionalno štejejo zrak stoletnikov, strateški bombnik (na primer ameriški B-52 je bil razvit v 50-ih letih XX stoletja, da vnuki leteti prve pilote), v naši državi, se uporabljajo tudi dolgoročno. Najnovejši zrakoplovi tega razreda v Rusiji predstavljajo produkt globoke modernizacije dobro dokazanih osnovnih modelov Tu-160, Tu-22MZ in Tu-95MS. Poleg bremena in izredno natančnega orožja lahko nosijo tudi posebne obremenitve.

najnovejša letala v Rusiji

Novi civilni zrakoplovi v Rusiji, za razliko od večine vzorcev sovjetske letalske industrije, se od samega začetka razvijajo kot potniške obloge, pri čemer se upoštevajo vse zahteve za udobje in gospodarstvo. Podjetje "Sukhoi", ki je bilo tradicionalno specializirano za oblikovanje vojaških vozil, je razvilo Sukhoi Superjet-100 za srednje velike letalske družbe. V tej smeri delujeta tudi druga znana podjetja, kot sta Ilyushin Design Bureau, Tupolev, Sokol in Aviakor.

Obstaja razlog, da upajo, da bo zadnji rusko letalo kmalu dostojno konkurenco "Boeing" in "Airbus" tako na trgu domačih in mednarodnih letal.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný