OqPoWah.com

Ustrezno nabiranje obrvi in ​​izbira oblike

2011

Vsaka ženska naj skrbi za sebe, zelo pozornost posveča osebi. Kaj ni storjeno, da ohranimo mladostno kožo, odstranjevanje gub, poudarjanje posebnih lastnosti in, nasprotno, prikrivanje pomanjkljivosti. Veliko postopkov je mogoče izvajati doma, vendar je prijetnejše in bolje zaupati rokah strokovnjakov. Govorimo o obrvi.

Kibljanje obrvi je reden postopek, ki ga katera koli ženska uporablja za odstranjevanje neželenih dlačic. Kljub temu se v večini primerov to naredi nepravilno. Celotna stvar ni samo v določenem zaporedju: zelo pomembno je izbrati oblike obrvi, kar bo čim bolj izrazito.

Preden začnete postopek, morate pripraviti vse, kar potrebujete: dvostransko ogledalo, ki poveča eno stran, pinceto, losjon za dezinfekcijo in led, če imate zelo občutljivo kožo ali pa nimate bolečine. Izberite priročno in dobro osvetljeno mesto, tako da lahko vidite vse nepotrebne dlake.

Začnite krpanje obrvi, da ne potegnete kože na želeno površino, nato odstranite lase in primite pincete za podlago. Da bi preprečili okužbo, morate pincete obrisati z alkoholom, očistiti obraz in umijte roke temeljito. Oglejte si ta postopek in ob obisku salona.

Zaradi tega, da bi dobili prave obrvi, ne prihranite časa tako, da hkrati izvlečete nekaj dlačic. Vsakega ločite z ostrimi gibi. Če želite odstraniti malo rdečice ali otekline in tudi zatreti bolečine, uporabite eno od dveh nasprotnih načinov: vroče obloge ali led.

Pravih obrvi bo najbolje naredil strokovnjak, ne bi smeli privoščiti primerne oblike doma, še posebej, če se odločite za eksperimentiranje. Obisk kozmetičnega salona enkrat na mesec ne bo tako obremenjujoč in ves čas bo potreben samo popravek.
Toda mnoge dame preživljajo obračanje obrvi in ​​izbirajo obliko doma. Tudi za njih obstaja nekaj nasvetov. Najprej se spomniš, da je za oval oblike obraza bolje je izbrati ukrivljene obrvi in ​​za kvadratni obraz bolj primerne ravne obrvi. Strokovnjaki se vodijo pri izbiri oblik na posebnih linijah, ki potekajo skozi tri točke: linije so izvlečene iz krila nosu skozi zunanji in notranji koti očesa in končajo na križišču z obrvmi.

Da ne bi prišlo do napake pri odstranjevanju odvečnih dlačic, je treba uporabiti posebne pripomočke. Če jih ni, potem lahko narišete primeren obris kozmetični svinčnik obrvi.

Nekatere ženske verjamejo, da bodo odvisne od tega, ali bodo črne obrvi ali svetlobni učinek drugačni. Pravzaprav je glavna stvar izbrati pravo obliko, po želji pa lahko barvo popravimo s pomočjo posebne barve. Najpogosteje v trgovinah najdete tri vrste sence, s katerimi boste dobili pepel, rjave in črne obrvi.

Pomembno pravilo postopka je nadomestno krpanje obrvi. Samo v tem primeru je mogoče doseči največjo simetrijo. Poleg tega zdravniki ne priporočajo odstranjevanja dlak z zgornje strani obrvi, saj lahko to povzroči negativne posledice za kožo. Prava korekcija na spodnji strani ne bo zahtevala nobenega premika v zgornjo cono.

Nekatere ženske imajo razgrnjene obrvi. Ne mislite, da je nekako barve obraza, nasprotno, gre proti splošno sprejetemu standardu lepote. Takšne ženske morajo delati, da bi izgubile nepotrebne dlačice. Če je potrebno, če so dlake, ki so najbližje nosu, predolge in rastejo v različnih smereh, lahko uporabite posebne škarje za rezanje.

Ni vam treba izmišljati novega, če niste prepričani o rezultatu. Uporabite storitve strokovnjaka, ki bo naredil vse, kar je v redu in vam povedal, kaj morate storiti v prihodnosti.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný