OqPoWah.com

Kako obleči obrvi

Ne samo oči lahko ženskemu obrazu lepo izrazijo ali nasprotno plenilski videz. Seveda so pomembni. Toda še en del našega obraza se spopada s to nalogo - obrvi. Če so poraščeni ali niso dobro urejeni, lahko pokvariš katerikoli, tudi najlepši obraz.

In če jih boste zlomili narobe, bo pritegnila le veliko zmedenega izgleda. Zato je zelo pomembno, da vedno spremljate obliko in stanje obrvi.

Kako obleči obrvi: vIzbira orodja

Verjetno danes nihče ne misli, ali je mogoče izvleči obrvi. Zato je za to, da je to priročno, potrebno skrbno načrtovati svoj kraj za delo in, seveda, izbrati pravo orodje.

Prva stvar, s katero se vedno obračaš pozornost, tole križanje pinceta. Ta vrstica mora biti brez razpok in celo. Če najdete par pinceta, ki imajo obroče, kot so škarje, jih natančno dobite. To je veliko lažje in lažje delo. Orožje s pinceto, ki ima široke spužve, lahko popravite hitreje.

Druga zelo pomembna točka je ogledalo. Znani proizvajalci ličil verjamejo, da ne smete uporabljati majhnega žepa. Bolje je, da kupite večje, namizne ali na splošno zbrisate obrvi, ki stojijo pred stenskim ogledalom. Torej bo veliko bolj priročno, ker boste sprostili svoje roke in videli obe oči hkrati. In to izključuje možnost, da bi obrveli asimetrične.

Poleg tega boste potrebovali losjone in bombažne blazinice. Ne želite nositi okužbe, ali ne?

Če ne veste, kako obrišete obrvi ali želite znatno spremeniti obliko, boste potrebovali beli svinčnik. Oni, ki bodo oblikovali želeno obliko nad svojimi obrvmi. To je zelo priročno, ker je pod belim svinčnikom, da lahko jasno vidite, katere dlake naj zapustijo in katere ne.

Kako obleči obrvi: o bolečini

Nima smisla govoriti o tem, kako boleče je, da izvleče obrvi. Toda, do naše sreče, je mogoče zmanjšati občutljivost kože. Če želite to narediti, uporabite vroče stiskanje: razširja se pore in dlake lažje potegnejo.

Ali nasprotno možnost - zmrzovanje. Pred slečenjem obrvi vodite na njih ledeno kocko. Hlada povzroča rahlo otrplost kože in bolečine se ne počuti toliko.
Kako obleči obrvi

Sama hraba je precej preprost postopek, ki ne zahteva veliko izkušenj. Ampak to je nekaj tankoč.

Uravnavanje obrvi je potrebno le na dnevni svetlobi. Tako lahko vidite najtanjše dlake. Zato je najboljše mesto za obrezovanje obrvi miza, ki je obrnjena proti oknu.

Preden nadaljujete s popravkom, dobro umijte roke, očistite obrvi in ​​obraz kot celoto z losjonom in vedno obrišite s pinceto alkoholom.

Da bi bolečina manjša, napnite kožo z eno roko primite druga čez lase s pinceto, kot je blizu korena, kot je mogoče, in ga povlecite močno. Ne iztegnite dveh ali treh dlačic naenkrat. Tako je preprosto narediti nekaj "plešnih točk".

Bolje je, da ne oblečemo na prvi obrvi, nato pa drugi. Naredi vse naenkrat, tako da lahko nadzirate njihovo simetrijo. Po krpanju obrvi obrišite kožo z losjonom. Če je preveč razdraženo, uporabite tampone, navlažene z mrzlo vodo. To bo odstranilo nekaj rdečice.

Nekatere skrivnosti

Želite popraviti obrvi čim natančnejše? Nato uporabite običajno povečevalno ogledalo.

Ne uporabljajte za mehčanje kože s smetano, le otežuje krpanje. Navsezadnje se dlaka začne zdrsniti in proces postane še bolj boleč.

Želite, vendar ne veste, kako obrvi obrvi moškega? Sledite točno istim nasvetom in vse se bo izteklo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný