OqPoWah.com

Kako izbrati pinceto obrvi

Obrvi - celovit atribut ženske lepote. Dobro urejene in lepe, dajejo izraznost pogledu, natančnost videza lastnika. Da bi skrbeli za obrvi je potrebno, in izgovorov, kot je "nimam časa za to" ali "To je zelo boleče", ne bo minilo!

obrvi pinceta

Sami se lahko naučite korekcije. Seveda bo vsaka znanost obvladala veliko lažje in hitreje, če izberete prava orodja. V našem primeru - pincete, krtače in pincete za obrvi. Začnimo z najpomembnejšo stvar.

Torej, izberemo pinceto obrvi.

Pomanjkanje takega blaga je že dolgo potopljeno v preteklost in dolgo živi konkurenco!

Na policah oddelkov za kozmetične trgovine lahko najdemo veliko število izdelkov, in sicer:

  • Pinceta obrvi povečevalno steklo. Takšne pincete bodo pomagale videti tudi najmanjše dlake in jih zanesljivo odstraniti. Poleg tega bo v veliki meri olajšala breme vida.

pincete z osvetlitvijo

  • Pinceta za obrvi z ostrimi robovi (pinceto-igla). Tako orodje je zasnovano za boj proti vraščene dlake in vam omogoča, da izvedete najbolj podroben popravek.

klešče za obrvi

  • Ravni pinceto za obrvi. Take pincete so dobre samo, če sami ne opravite popravka. Lahko je več tipov, vendar so vse neprimerne za samostojno uporabo.

pincete

  • Klešče za obrvi z ostrimi robovi. Pojavlja več vrst takih klešče: z nabrušeno notranjim rezilom oster zunanji rezila, z oster rezila z zunanji in notranji strani naenkrat. Ostrenje je lahko tovarniško ali posamezno. Bolje je izbrati dvostranske pincete za obrv s posameznim ostrenjem. Pridobivanje Orodja, ga vzemite v roke, potisnite platno dlani - ali je to upravičeno, ali kožnih praske? Preverite stopnjo ostrine. Prepričajte se, da orodje nima jag, dovolj je oster in enostaven za uporabo. Zadnji kriterij je tudi pomemben. Konec koncev, če je med postopkom (še posebej v času usposabljanja) za stiskanje pinceto imate produkcije Titanic napor, že ne more zelo prijetna izkušnja spremeni v pomembnih živcev.klešče

pincete

  • Pincete z osvetlitvijo. Primerjalno se je pojavila na prodajnih policah. Mnogi kupci jo izberejo. Vendar pa tukaj, kot pri izdelavi drugih nakupov, je treba posvetiti pozornost oblike, videza in proizvajalca.

pincete z osvetlitvijo

Najdete pincete videz spominja pincete za obrvi z zaostrenih robovi, ki se vstavlja v sredini majhno svetilko.

Ali tukaj je tako zanimivo oblikovanje.

oblikovanje

Izbira priročnih orodij za delo, vam ni treba ustaviti pri eni stvari. V bistvu, lahko pincete biti več: in s povečevalnim steklom za temeljit popravek in osvetlitvijo za nočno delo, in z ostrimi robovi na tako imenovanih "penechki" (vraščene dlake, ki je v stiku s kožo papile).

krtačo

S pomočjo priročnih in zanesljivih orodij za ustvarjanje želene slike ni težko. Za popravljanje dolgih dlak po popravku lahko uporabite vosek za obrvi in debelo krtačo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný