OqPoWah.com

Namrnjene obrvi - ni pomembno!

Vsak del našega obraza ima določeno vlogo ne samo v fiziološkem načrtu, temveč tudi v estetskem. Ta vidik je še posebej pomemben za predstavnice žensk. Na primer, če obrvi so se zrušile človek, daje osebi brutalnost, moškost in določen čar, toda za žensko - to je samo nesreča. Ne samo, da to izgleda grdo, zato je tudi to nekako treba odpraviti. obrvi so se zrušileUporaba pravilne popravek obrvi lahko osebi daste poseben izraz, zato potrebujejo tudi oskrbo in pozornost.

Torej, kaj če obrvi se združijo? Cosmetologists pravijo, da s pravim pristopom, ta problem ne bi smelo priti, da je, v določenem časovnem obdobju, manjše in bolj vidno dlake med obrvmi morali izvleči posebno pincete. Če tak problem, kot je unibrow, ni res ste preganjani, je dovolj, da se preventivno skubljenje enkrat v treh tednih, v nasprotnem primeru je zaželeno, da to bolj pogosto. Če so obrvi zrasle, nato oborožene s pinceto, razkužilom in velikim ogledalom, pojdite k poslu. Da bi ublažili bolečino postopka, lahko uporabite vročo ali hladno stiskanje, ki ga je treba nanesti na območje med obrvmi. Po odstranitvi losjona masirajte to območje in začnite graditi lepoto!

Oprema tega procesa je precej preprosta - pinceto zgrabi za lase in nenadoma ga potegnite v smeri rasti, medtem ko imajo prosto roko rob kožo v bližini svoje baze. Kaj storiti, če obrvi rastejo skupajNe poskušajte zagrabiti nekaj dlačic na območju, kjer so se obrvi povečale - to vam bo povzročilo le dodatno bolečino. Ne pozabite, da je po postopku na obrazu treba igrati dve popolnoma podobni dvojni lubje, zato v procesu pazite na simetrijo. Če želite pomiriti bolečino po izkrvavitvi, nanjo dodajte vlažilno površino - to bo zmanjšalo bolečino in lajšalo draženje.
Če je prag za bolečino dovolj visok za vas in bolečine, ki nastanejo pri izkrvanju, je že neugodje z enim opomnikom, poskusite uporabiti depilacijska krema. Previdno uporabite zahtevano količino smetane na območju, kjer so se obrvi zrasle in počakajte nekaj časa.
Za nanašanje smetane je potrebno zelo previdno, po vsem, poleg tega ima tudi lastnost, da posega v rast dlak, zato pri nepravilno risanje z grdim oblike obrvi Dolgo moraš hoditi.

Če ne veste, kako se znebiti unibrow, lahko vedno nanaša na kozmetični salon, kjer strokovnjaki, ne samo, da bodo odstranili odvečne dlake brez bolečin in natančno, pa tudi, tako da ima obliko obrvi, ki ga največ soočajo.kako se znebiti zlitih obrvi Nato boste morali nenehno prilagajati ustvarjeno sliko, ne da bi prekomerne dlake ponovno zapolnile kožo.

Sodobna tehnologija ponuja preprostejšo rešitev tega problema - lasersko odstranjevanje dlak ali fotoepilacijo. Pomagajo znebiti zlitih obrvi za življenje. Nekateri predstavniki poštenega spola, ki cenijo celotno privlačnost tega postopka, so se na splošno znebili lastnih obrvi, raje pa so tetoviranje. Obrisane obrvi z obrvmi nikoli ne bodo rasle in ne bodo pokvarili svojega popolnega videza!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný