OqPoWah.com

Kako pravilno obrišite obrvi doma: fotografije, načine

Ves čas je bila lepota ženske hvaljena in je bila ponos njenega lastnika. Lepa ličila, zdravo kožo in lasje - to je točno tisto, kar večina žensk želi, od malih do velikih. In komu, če ne šibki spol, vedo, kaj je vredno ohraniti dober videz. Ker je obraz prva stvar, ki jo ljudje okoli pozorne, bi morala biti čim bolj urejena. Danes želim govoriti o tem, kako pravilno izvleči obrvi doma. Konec koncev, oči ženske - to je najbolj izrazit del njene, in njene obrvi - oziroma oblikovanje okvirja. Iz pravilno izbrane oblike obrvi je odvisno, kako izgledajo oči in druge oblike obraza. Torej, kako si obrišete obrvi, izberite pravo obliko in debelino, tako da pozitivno poudarijo naravne podatke? Vse to v tem članku.

Oblika obrvi za določeno obliko obraza

Kot je bilo že rečeno, oblika obrvi lahko zlahka popravi obe majhni pomanjkljivosti in jasno poudarja vse nepotrebne. Zato predlagamo, da upoštevamo vse oblike obraza in na podlagi tega določimo obliko obrvi.

  • Krog. Chubby ženske so najbolj primerne za obliko "hiše", ki ima nekaj podobnega strehi hiše, in sicer visoka osrednja točka in oster spust dol. Kategorino kontraindicirana z okroglim obrazom, da naredi gladke in mehke linije obrvi, ker bodo takšne obrvi dali obrazu še večjo okroglost.
  • Ovalno. Z ovalnim obrazom mora ženska dati prednost ravnim obrvam, brez ostrih vzpenjanj.
  • trikotnik. S to vrsto obraza je najbolje, če bodo obrvi rahlo dvignjene. Pomembno pa je tudi, da tukaj ne pretiravamo.
  • Trg. Če je vaš obraz kvadratno, potem je najbolj optimalna možnost brki izkrivljene črte, dolga in presenečena.
oblike obrvi

Primer na fotografiji, kako pravilno odstraniti obrvja doma, vam bo pomagal določiti obliko.

Možnosti za sleči obrvi

Potem, ko ste določili obliko obraza in ugotovili najbolj pravilno obliko obrvi, je čas, da se premaknete na sam postopek. Danes obstaja več načinov, kako se znebiti nepotrebnih las na obrazu. Različice, kako izvleči obrvi, lahko sledijo: risanje peresa, niti ali obraznega voska. Vsi ti postopki se lahko izvajajo doma in v salonu poklicnega mojstra. Vendar pa je v nasprotju z novimi načini ustvarjanja oblike obrvi večina žensk še vedno raje prenašalec pen (pinceta majhnih obrvi).

obrvi za obrvi

Ta izbira je povsem jasna, je najpreprostejša in ne zahteva nobenih posebnih znanj za lastništvo tega orodja.

Kako pripraviti postopek?

Najprej morate pripraviti vse, kar potrebujete:

  • risalni pero;
  • veliko povečevalno ogledalo;
  • vodikov peroksid ali losjon, ki vsebuje alkohol;
  • pravokotni svinčnik;
  • vdani diski.
kako si obrvi obrvi doma

Za nadaljnji postopek je potrebno bolj udobno namestiti v bližini okna, pri dovolj dobro osvetlitvi. To je zelo pomembno, saj če je soba temna, bodo mala dlaka ostala nedotaknjena. Nato morate pincete in obrvi razkužiti z alkoholom in peroksidom. Ne pozabite tudi, da je ličila preveč boljša, da se izbriše, da ne bi umazali v svežih mikro-ranah.

Kako obleči obrvi?

Klasičen način pripovedovanja o tem, kako si oblečete obrvi doma, je določiti tri nadpovprečne točke. Od njih je zgrajena oblika obrvi. Začnimo s prvo točko. Če ga želite najti, morate navpično postaviti svinčnik na krilo nosu tako, da doseže začetek obrvi. Z natančno uporabo svinčnika boste videli, kje naj se obrvi začne. Na tem mestu postavimo točko ali majhno črto.

Nato sledi druga točka, ki pomeni upogibanje obrvi. Če ga želite najti, morate na krilo nosu postaviti svinčnik in ga naravnost gledati naravnost skozi učenca. Preveri.

Zadnja najde tretjo točko obrvi. Za to naredite svinčnik na krilo nosu in ga vodite skozi zunanji kot očesa. Opazujemo. Ta točka pomeni kraj konca obrvi. V foto-oskubljenih obrvah po metodi "tri točke".

tri pike obrvi

Na koncu morate obrišati obrvi in ​​kožo okoli alkohola.

Kako narediti obrvi enake?

Drugo vprašanje, s katerim se soočajo tiste ženske, ki še nimajo roke pri redčenju obrvi, je: "Kako si obrišete obrvi, da bi bili enaki?" Pravzaprav rezultat, kot vse ostalo, prihaja z izkušnjami. Na prvem poskusu naredite povsem enakomerno in identično med seboj obrvi. Ampak na obrvi obstajajo nasveti strokovnjakov. Predlagajo, da obrnejo obrvi na nekaj dlačic najprej na eni in nato na drugi. Po vsakem opekanju je treba gledati v ogledalo, malo ga vzemati stran od sebe in primerjati obe obrvi. Tako jih bo lažje izenačiti.

Kako se izogniti bolečinam pri krpanju?

Zelo pogosto ženske in dekleta prestrašijo zaradi možnosti, da bi lase lase. Proces se zdi neumno boleč in prag bolečine za vse je individualen. Če želite olajšati bolečino, lahko priporočite uporabo ledenih kock. Pritrdite ledeno kocko na obrvi in ​​držite nekaj sekund, po tem se bo območje nekoliko anesteziralo, lahko ga začnete krpati.
Še en dober način, da naredite postopek brez bolečin, je primerno, da kožo sperite. Če želite to narediti, lahko vzamete vročo kopel ali uporabite vročo kopel za obraz. Tako so porke na obrazu odprto in odstranjevanje nepotrebnih dlak postane manj problematično.

Debelina obrvi. Kateri bi izbrali?

Moda za debelino obrvi se zelo hitro spreminja. Pred približno osmimi leti je večina žensk imela obrvi, bolj verjetno pa so imela oblike. Neusmiljena odstranitev las je privedla do dejstva, da so se te ženske, ko je moda vzela na novo raven, več ne bi mogla več v celoti obnavljati svojih črk. Ne glede na to, kako težko so poskusili, tega niso storili, toda obrvi zdaj niso rasle. Najbolj obupani so jih obrirali, s svinčnikom za obrve pa so pritegnili nove najboljše niti. Na srečo je ta način že davno minil, moda za naravnost pa jo je nadomestila. In potem je prišlo do vrha tistih, ki so se nekoč pritoževali zaradi njihove prekomerne kosmatosti. In vsi so se hitro nagnali k njihovi rasti, ki želijo postati lastniki debelih in širokih obrvi.

Danes so najbolj elegantne obrvi šteje, da niso preveč široke, a ne tanke. Optimalna možnost je povprečna širina in debelina naravnih odtenkov obrvi. Spodaj je fotografija o tem, kako pravilno izvleči obrvi, katere oblika je danes v trendu.

modne obrvi 2018

Barva obrvi

Prav tako je pomembno izbrati pravo barvo oči. Odlično je, če so vaši lasje temni in obrvi imajo enako bogato barvo. Ampak pogosto so situacije, ko so ženske obrvi skoraj brezbarvne in komaj vidne na obrazu. To se zgodi, da se temnopolka naravna dama odloči korenito spreminjati in je naslikana v blondinkah ali obratno. V vseh teh primerih brez obarvanosti obrvi in ​​spreminjanja narave barve očitno ni dovolj. Da bi ugotovili, ali obrvi izgledajo usklajeno z barvo las, se morate spomniti pravila. Piše: barva obrvi mora biti 1 ton temnejša od las in 1 ton lažja od trepalnic.

barva obrvi

Če pride do neskladja, lahko obiščete salon, kjer vam lahko pomaga obarvati obrv v pravo barvo ali pa barvo uporabite sami doma ali prilagajati barvo s pomočjo kozmetike. Danes je veliko senc, barvnih gelov in svinčnikov, oblikovanih za oblikovanje obrvi.

Splošna pravila za uspešno korekcijo obrvi

Da bi postopek potegnitve čimbolj pozitivno potekal, se morate spomniti nekaj pomembnih pravil:

1. Obrnite obrvi le ob spodnjem robu. Sploh se ne dotikajte las na vrhu. Izjeme so primeri, ko opazne dlake nad obrvjo pokvarijo splošni videz obraza.

2. Pomembno je, da ne pozabite na most nosu. Če ste velikodušno obdarjeni z materinjo naravo in obrvi rastejo skupaj, potem se morate boriti. Včasih obrvi niso jasno razporejene, vendar je pri določeni razsvetljavi mogoče opaziti, da obstaja nekaj vegetacije na mostu nosu.

3. Ne pozabite na dezinfekcijo. Pred postopkom je pranje rok obvezno.

4. Ne slepi sledi modnim trendom. Konec koncev bo moda mimo in rezultat, ki ga je težko popraviti, ostane pri tebi. Prav tako ne gredo proti vsem in, ob plačilu modne obleke, naredite, na primer, preveč široke obrvi, ki jih očitno ne ustrezajo.

5. Prav tako morate zapomniti, da je za obrvi, pa tudi za lase, potrebna skrb. Vzemite za pravilo, da je treba obrvi česati in po možnosti stisniti z gelom. Če ne uporabljate gela, potem čiščenje obrvi s tanko krtačo navzgor, boste videli, katere dlake je treba skrajšati, tako da se ne bore.

debele biči

Po teh preprostih pravilih in nasvetih se boste naučili ustvariti na obrazu najbolj primerne za vaše vrste obrvi. Ne pozabite, da je v vsakem pogledu pomemben občutek sorazmernosti in harmonije.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný