OqPoWah.com

Kako lepo obrišite obrvi doma?

Kako lepo je povleči obrvi? Kako to storiti sami? Ta vprašanja postavlja vsaka deklica, ki ima radi skrbeti za sebe in želi ustvariti čudovito podobo. Lepota obrvi je bila celo povedana v znamenitem filmu "Office Romance", kjer je bilo poudarjeno, da mora biti ta del obraza na vrhu.

Kako obleči obrve doma

Lepe oči

Lepota očesa je odvisna od pravilne in lepe obrvi obrvi. Če želite doseči najboljši učinek, se mora začetnik obrniti na kozmetični salon in zaprositi za pomoč od učitelja. Toda z ustreznimi veščinami in uporabo tega članka lahko svoje obrvi sami obdržite doma. Kako lepo je povleči obrvi? Govorimo o tem.

Priprava na popravek obrvi

Preden začnete dogodek, se morate pripraviti. Izvedite številne organizacijske ukrepe.

Če ste se spraševali, kako čudovito je treba izvleči obrvi, morate na začetku zbrati potrebno orodje - pinceto. Morate kupiti napravo dobre kakovosti. Če želite shraniti v tem primeru, to ni potrebno: tako boste prihranili živce, postopek klečenja pa bo prinesel le užitek. Slabi pinceti bodo povzročili zlom dlaka in ne njihovo popolno odstranitev. V tem primeru bo prišlo do težave, povezane z njihovo hitro rastjo in vprašanje, kako čudovito izvleči obrvi, bodo znova nastale.

Idealna možnost je, da imate dve pinceti. Ena z ostrimi konci za glavno tweaking in druga, z ravnimi nasveti, za nadaljnjo korekcijo obrvi. Pri rezanju robov orodje ne sme imeti vrzeli. Če pincete nimajo potrebnih lastnosti, jih morate zavrniti.

Obvezno stanje med prilagajanjem obrvi bo dezinfekcija. Na začetku je instrument obdelan, potem so roke in obrvi zadnji. Če preskočite to stopnjo, je lahko v obrvi vnetje.

Poleg tega je treba dodati povečevalno ogledalo in se postopati pri postopku na dobro osvetljenem mestu. Obraz mora biti temeljito očiščen. Priporočljivo je, da pred spanjem spravite slečenje obrvi, tako da se koža po postopku lahko sprosti. Preden boste razumeli, kako pravilno oblečete obrvi in ​​lepo, se morate pogledati s strani.

Kako lepo nabirati obrve

Iskanje pravilne odločitve v obliki osebe

Če imate pri ruskih ali tujih igralcih svoj idol, potem ne poskušajte ponoviti nekoga drugega obraza obrvi. Prestopniki morajo biti posamezniki za vsako osebo in strogo glede na obliko obraza. Zaradi tega, kako naredite obrvi, bo odvisno od videza. Pravilno izbrana oblika bi morala poudariti prednosti in skriti pomanjkljivosti. Preden odgovorite na vprašanje, kako lepo obrišite obrvi, poglejte v ogledalo in določite vrsto obraza.

Obstaja pet vrst:

 • ovalna;
 • okrogla;
 • kvadrat;
 • v obliki trikotnika;
 • podolgovate.

Za vsako posamezno vrsto je treba izbrati svojo lastno obliko. Preden odgovorimo na vprašanje, kako vzeti lepo obliko obrvi, upoštevamo posamezno vsako vrsto obraza in ustrezno kvačkanje.

Okrogel obraz: kakšno obliko naj izberem?

Za to vrsto, morate dvigniti obrvi. Zahvaljujoč tej tehniki bo oblika bolj vizualno bolj podolgovata. Zlom ne bi smel biti močno poudarjen. Če želite zožiti obraz, boste pomagali malo koničastim vrhom obrvi. Sprejemljivo je uporabljati na tej vrsti osebe naraščajoče obrvi, pa tudi s krpo. Treba se je izogibati obokanim in okroglim oblikam ter obrvi, ki imajo preveč ostri odmik. Poglej, kako lepo nabirati obrvi na fotografiji s to vrsto obraza:

Kako obrišite obrvi za okroglo glavo

Izberite obliko obrvi za kvadratni obraz
Za obliko tega obraza se obrnejo obrvi, ki so sprejemljivi za dekleta z okroglim obrazom. Vendar pa je majhen popravek: tanek ovinek obrvi je treba usmeriti proti sredini očesa. Čim bližje so vaše obrazne lastnosti, bolj gladko mora biti obrv. S tem pristopom se bo obraz zdel bolj nežen in njegove oblike bodo izravnane. Gospe s tako ovalnim obrazom se morajo izogibati ravnim in tanjšim oblikam obrvi.

Pravilna oblika obrvi za kvadratni obraz

Katero obliko naj izberem za srce ali trikotno obliko obraza?

Za to vrsto bo potrebna oblika oblike z mehkimi črtami. Zaželeno je, da se njihov začetek in konec ohranita na enaki ravni, sicer bo ta nesorazmernost zelo opazna. Idealna oblika obrvi za to vrsto obraza je rahlo zaokrožena. Ostri brada ne bo tako opazna, če je oblika okrogla ali sploščena. Ne morete dovoliti oblikovanja ravne črte. Oglejte si, kako pravilno in lepo nabirati obrvi na fotografiji:

Kako obrišite obrvi za trikoten obraz

Raztegnjen (podolgovat) obraz

Ta različica, nasprotno, v nasprotju s prejšnjim tipom prevzame neposredno obliko. Če naredite obrvi zaokrožene ali zaokrožene, bo obraz videti še bolj podolgovat.

Idealne obrvi za ovalne tipe

Za to vrsto obraza ustrezajo skoraj vse oblike obrvi. Kot poskus lahko jih barvate s polno kremno tono in nato uporabite črni svinčnik, da narišete potrebno obliko, in preverite, katere izbrane možnosti bodo bolj ustrezne. Načeloma se tak poskus lahko izvede s katero koli vrsto osebe, ker je vsaka deklica individualna. Najpomembnejša stvar je, da ne pretiravamo z visokim dvigom. Ta možnost bo videti umetno in obraz bo videti presenečen ali jezen.

Katere točke je treba upoštevati pri prilagajanju obrvi?

Kako najlepše obrišete obrvi? Med postopkom snemanja je treba upoštevati naslednje nianse:

 1. Značilnosti obraza. Če ste lastnik finih značilnosti, potem je treba obrvi poslabšati. Če vaš obraz izgleda večje, potem bi morale biti obrvi debele in debele. Prav tako je treba upoštevati starostne značilnosti. Starejša ženska, bolj natančna in tanka njena ramena je treba oskubljen.
 2. Oblika oči. Če je velikost vaših oči majhna, je treba tudi obrvi srednje velikosti, saj se velike oči prilegajo debelim in debelim oblikam.
 3. Bodite pozorni na sajenje oči. Razdalja med obrvi je treba povečati, če so oči tesno zasajene. Nasprotno pa je treba razdaljo v območju nosu zmanjšati, če je oblika oči v veliki meri zasajena. Glavno pravilo v tem poskusu ni pretiravanje.
 4. Na katere obrvi boste naredili, vpliva tudi na velikost čela. Če je čelo nizko, jih je mogoče izdelati v obliki luka, rahlo zaobljenega ali ravnega. Pri tem morajo biti tanki. Če imate visoko in široko čelo, je treba obrvi nekoliko dvigniti na sredini, zaradi česar so ukrivljene. Z visoko čelo ni priporočljivo uporabljati ravnih obrvi.

Kako pravilno in lepo nabirati obrvi (korak za korakom)

Ko je izbrana oblika, je treba pozornost nameniti dejstvu, da obrvi vsakega dekleta rastejo na svoj način. Preden začnete s krpanjem, določite glavna mesta (tri od njih). Prvič, to je začetek, kraj, kjer se čeljust zavija in posledično konec. Na teh treh straneh je vredno gledati med popravkom. Če boste na ta način dali obliko obrvi, bodo izgledali lepo in simetrično.

Za določitev teh točk boste potrebovali svinčnik, po možnosti črno in krtačo za obrvi. Začnimo torej:

 1. Vstavite svinčnik v notranji kot očesa in začetek obrvi. Svinčnik mora biti pravokoten. Začetek bo tisti del obrvi, ki se dotika svinčnika.
 2. Za določitev konca obrvi svinčnik nalepi na krilo nosu in vodi skozi zunanji kot očesa. Kjer svinčnik seka z obrvmi, se bo končal. To točko označujemo.
 3. Za določitev centra smo spet postavili svinčnik na krilo nosu in ga usmerili skozi zunanjo stran šarenice očesa. Kjer preči z obrvjo, se bo upognila.

V devetdesetih letih je prišlo do pregiba svinčnika s krila nosu skozi učenca, vendar to ni prav. Ta možnost je primerna, če greste na zabavo v slogu devetdesetih let.

Nato je treba svinčnik uporabiti vodoravno, se dotikajte treh točk in vse, kar je še ostalo, je, da se zlepi. Ne pozabite, da je zelo malo idealnih simetričnih obrazov, zato poskusite, da ne pretiravate, ko hraščate. Odvečne dlake je treba odstraniti tako na vrhu svinčnika kot tudi od spodaj, medtem ko nenehno potisnete svinčnik, nekaj korakov odmaknite od ogledala in pazljivo pogledate na rezultat. Ko je popravek končan, dezinfekcijo obrvi z bombažnim diskom s posebnim losjonom. Če obstaja pordelost, morate pritrditi bris, ki je potopljena v hladno vodo ali ledeno kocko.

Kako pravilno obrišete obrvi

Kako lepo obrišite obrve doma: poudarja

 1. Če želite zmanjšati bolečino med ustvarjanjem oblike obrvi, jih z vlažilno kremo (nanašajte debelo plast in pustite petnajst minut). Nato ostanek odstranite z bombažnim diskom, navlaženim z tonikom.
 2. Med popravljanjem ne pozabite, da bi jih brbonali s posebnim glavkom ali čopičem.
 3. Potreben konturni poteg v barvnem svinčniku - tako da ne izvlečete nepotrebnih dlačic.
 4. Lasje se morajo potegniti v smeri njihove rasti.
 5. Lignje na robu pritrdite s kleščami. Ne krčite nagnjeno, vsa gibanja morajo biti gladka.
 6. Ne poskušajte privlačiti več dlačic naenkrat, jih potegnite naenkrat.
 7. Kot dodatno orodje za prilagoditve lahko uporabite škarje

Kako preprečiti bolečino?

Kot je bilo že omenjeno, je treba uporabiti vlažilno kremo, prav tako pa vam pomaga, da raztezate kožo s prsti - to bo tudi ublažilo bolečino. Lahko se odločite za dom "zamrznitev". Da bi to naredili, se ledene kocke omočijo v vnaprej pripravljeni kamilici in obrvi del obdelujejo.

Kako iztisniti čudovito obliko obrvi

Katere napake dovoljujejo dekleta med popravkom?

Seveda se vsaka deklica poskuša postaviti v red, videti lepo in dobro urejeno, kljub temu, da si prizadeva za popolne obrvi, ne bi smela pretiravati, sicer se bo njihova oblika spremenila v nenaravno. Da bi se to zgodilo, se je treba izogibati naslednjim napakam:

 1. Ne priporočamo, da dlake izvlečete nad nadpovprečne loke. To ustvarja učinek nesorazmerno visokega čela, očesni vek pa se bo izkazal za bližnjega.
 2. Ne poskušajte oblikovati obrvi popolnoma simetrično, ne bo videti prav. Iz narave se obrvi vedno razlikujejo drug od drugega in če so majhna odstopanja, potem ni nič posebnega.
 3. Če so obrvi narejene na medsebojno veliko razdaljo, se bo nos pojavil širok, vid je zlo ali joče.
 4. Ne primerjati in izbrati las in obrvi v barvi: če so isti senci, izgleda nenaravno. Za blondinke je zaželeno, da bi obarvali obrne v temnejših barvah, in brunete, nasprotno, v svetlobi.
 5. Ne pretiravajte s škarjami. Ne premaknite nasvetov preveč težko, bo ulovilo vaše oči in izgledalo grdo. Če imate dolge dlake, je bolje, da jih gladite z barvo ali gelom.
 6. Med pranjem ne uporabljajte vroče vode. Privede do krhkosti in ne le obrvi, temveč tudi trepalnic.
Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný