OqPoWah.com

Kako pravilno odstraniti obrvi doma: nasveti in triki

Oči - čudovit del ženskega obraza, ki ne pusti enega samega človeka ravnodušnega. Navsezadnje so sposobni udariti z plenilskim pogledom ali jih premakniti z nedolžnim pogledom otroka. kako pravilno odstraniti obrvi domaToda drugi pomemben del ženskega šarma je obrvi. Obrasle neurejene obrvi bodo pokvarile celo najlepše dekle, njihova napačna oblika pa lahko privlači zmeden videz drugih. Zato je potrebno obrvi in ​​obliko posebno skrb in pozornost.

Kako pravilno odstraniti obrte doma: obrazec

Idealno oblike obrvi za vse ženske tam. Vsaka vrsta osebe ima svoj individualni indikator. Zato ne zanemarjajte nasvetov strokovnjakov.

Za debele dekleta

Lastniki oblike okroglega obraza si morajo prizadevati, da ga vizualno podaljšajo. Lepe obrvi na domu je mogoče narediti tako, da jim dajejo koničasto obliko z bradavico.

Za dekleta s trikotnim obrazom

Kako pravilno obrišite obrvi doma s trikotno obliko obraza? Dekleta s trikotno obliko prilegajo zaobljene obrvi. Bodite previdni, preveč zaobljena črta obrvi bo obraz rdečo nasmešena, zato poskušajte ohraniti črto blizu ravne črte.

Za dekleta z ovalnim obrazom

Ovalna oblika obraza je bila vedno standardna, priznana je kot idealna. Zato tukaj ni nobenih posebnih prepovedi in priporočil. Toda najbolj privlačna in privlačna oblika obrvi za dekleta z ovalnim obrazom so mehki ovinki s koničastim koncem.

kako lepo nabirati obrve domaZa dekleta z dolgim ​​obrazom

Kako lepo nabiti obrvi doma, če imate dolg obraz? V tem primeru boste dobili ravno črto obrvi, ki bo vizualno okrog njega, zaradi česar so lastnosti mehkejše in ženstvene.
Za dekleta s kvadratnim obrazom

S kvadratnim obrazom dajete prednost usmerjenim obrvam. Tudi odlična možnost bo njihova dolga oblika.

Kako pravilno obrišite obrvi doma

lepe obrvi domaV kozmetičnem postopku za obrvi krpanje obstaja zlato pravilo o treh pogojnih linijah. Te vrstice kažejo, kje se začne, "zlomi" in konča obrv. Prva vrstica pade na razdaljo od krila nosu do obrvi.

Mesto, kjer je prišlo do presečišča konvencionalne črte s črto obrvi, velja za prvo točko - to je začetek. Označite s temnim svinčnikom. Od dlačic, ki se nahajajo v smeri od nastavljene točke do mostu nosu, se je treba znebiti.

Druga točka je točko upogiba, ki je naslednja. Na krilo nosu pripnete svinčnik in ga vodite skozi iris oči do obrvi. Označite točke presečišč.

Tretja vrstica je duševno narisana iz nosu. Tu se konča obrv. Morate izvleči dlake, ki presegajo vlečeno točko. Če so vaše naravne obrvi malo kratek in ne dosežejo označene točke, jih morate "rastejo", zdaj pa lahko obliko popravite s sencami in svinčnikom.

Ko odstranite vse nepotrebne dlake, lahko začnete snemati ovinek in znova počivati ​​na pikicah.

V skladu s temi preprostimi priporočili boste za vedno pozabili na vprašanje: "Kako pravilno obrišite obrvje doma?".

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný