OqPoWah.com

Letalo predsednika Rusije je umetniško delo

Zgodovina ustvarjanja posebne eskadrile, katere naloga - prenašanje prvih oseb države v kraj, kjer so jim naročili, se je začelo v daljni 1956. Tehnični park te organizacijske strukture je bil tedaj najboljši potniški zrak v Rusiji, oziroma Sovjetski zvezi - IL-12.

Letalstvo se je hitro razvijalo, vse novosti, ki so bile nekaj časa preizkušene v Aeroflotu, so prišle v Vnukovo, kjer so služili vladna krila. Tu so bili izbrani ne samo oprema, ampak tudi piloti, saj je odgovornost odlična. Če pride do incidenta, bo ves svet takoj začel govoriti o tehnični zaostalosti "teh Rusov, ki jih niti vodja države običajno ne more priskrbeti". Toda za srečo ni bilo priložnosti, na srečo. PE nastali, ne zaradi napake naše opreme ali pilotov. Na primer, leta 1961, letalo z nekdanjim sovjetskim premierjem LI. Brežnev je bil ustreljen s francoskim prestreznikom in samo zahvaljujoč spretnosti posadke je vse potekalo dobro.

letalski predsednik Rusije

Danes letala ruskega predsednika ni samo vozilo. Na krovu je vse za upravljanje države in učinkovito delo, kar je nepredstavljivo in brez zmožnosti popolnega počitka. Obstajajo tudi spalnice, tuši in dvorana za konference.

Ne pozabite in potrebo po hrani, saj so leti na krovu številka 1 dolgi. Zato je galebna obloga opremljena s štedilnikom, hladilnikom, zamrzovalnikom, pomivalnim strojem, na splošno, vse kar je v dobri kuhinji.

predsedniško letalo
Letalo ruskega predsednika je lepo obrezano znotraj. Predstavniška funkcija tega avtomobila je zelo pomembna, saj je Kremelj v miniaturi, prav tako kot vsak zrakoplov s trobojsko zastavo na volanu in napisom RA na trupu. Noben svetovni voditelj, ki je bil na krovu, ne bo mogel reči, da avtorji notranjosti niso imeli okusa, izvajalci pa so sredstva. Oblazinjenje izdeluje isto podjetje, ki se ukvarja s saloni avtomobilov Austin Martin. Vse vodovodne napeljave in večina podrobnosti kovinskih elementov notranje opreme so pozlačene. Na splošno so stroški vrhunske opreme presegli ekvivalent 19 milijonov dolarjev.

letala iz Rusije

Seveda je predsedniški letalo zgradil v Rusiji, državi, ki ima dolgoletne in veličastne tradicije letalske industrije. Ta Il-96-300 je zelo dostojna stroj s štirimi motorji, zelo zanesljiv, hiter in udoben.

Incident, ki je prišlo v avgustu 2005, ko so tehnične težave privedla do dejstva, da letalo ruskega predsednika ne lebdi, je povzročil 42-dnevne težave, ne samo prizemne storitve spetsaviaotryada, vendar mnogi operaterji tega letala, ki je prepovedan za letenje Il 96. Vendar pa je kmalu postalo jasno, da so težave neznatne in da so se nadaljevali.

letala iz Rusije

Seveda letalo ruskega predsednika ni samo eno pojem, obstaja več glavnih krilnih vozil, ki opravljajo to funkcijo, še posebej, samo Ilov iz 96. let pritrditev šest. Ni vse od njih so tako razkošno konča kot zgornji strani, vendar so pogoji za let, na katerem je udobno. Tehnološki park Squadron, obstajajo druge vrste letal - a in IL-62, Tu-214 in drugih zanesljivih letal, in poleg njih - in rotoplani, da bi dosegli, tudi če ni nobene steze.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný